MENU

Giorgia Voorthuis

Biografie

Een smaakvol inkijkje in de keuken van Giorgia Voorthuis. Met haar kanaal @giorgiaskitchen laat ze haar volgers genieten van haar overheerlijke recepten. Daarbij is zij altijd op zoek naar de meest authentieke en nieuwste hotspots in Amsterdam maar ook in haar geboorteland Italie. Giorgia’s Kitchen volgen is inspirerend , een jonge vrouw met een enorme passie voor koken. Haar slogan is dan ook: “Food is the ingredient that brings us together” #ssa #talent

Giorgia Voorthuis is geboren en getogen in Venetië. Ze had het geluk om op te groeien met de liefde van de Italiaans keuken die er door haar vader met de paplepel is ingegoten. Koken heeft altijd een deel van haar leven uitgemaakt en wat begon als een hobby groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf. Giorgia’s Kitchen. Van het serveren van kleine hapjes in een luxe winkel, is ze nu gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte eet-ervaringen voor haar klanten.

Om haar passie met de wereld te delen is Giorgia op social media een account begonnen om haar recepten in beeld te brengen. Dit bleek een enorm succes en haar bedrijf groeide in korte tijd. De food liefhebbers zijn enthousiast over haar gerechten en manier van koken. Giorgia’s ultieme droom is ooit een eigen kookboek uitbrengen waar al haar recepten in gedeeld kunnen worden. Uiteraard veelal met Italiaanse invloeden.

Social

giorgiaskitchen

Geboortedatum

28-01-1995

Scroll

Zoom