MENU

Over ons

Social Skills Agency begeleidt acteurs en presentatoren op het gebied van branded content.

Wij denken actief en doelgericht mee over het aangaan van samenwerkingen op social media. Dit doen wij door onze talenten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van social media en branded content. Met altijd het oog én focus op de lange termijn. Wij zijn er niet alleen om de zakelijke deals te sluiten maar juist samen te bouwen aan een duurzame toekomst waarbij de eigen (social) waarde nooit uit het oog verloren wordt.

Marleen Schreuders is de drijvende kracht achter Social Skills Agency. Sinds 2017 is zij werkzaam bij 2M-C Management en met name de laatste jaren bestaan haar werkzaamheden meer en meer uit het aangaan en begeleiden van online samenwerkingen. Een logische stap om dit voort te zetten én breder te trekken naar Social Skills Agency.

Social Skills Agency is powered bij 2M-C Management – opgericht door Marie-Claire van Maagdenburg in 2008

 

Marie-Claire van Maagdenburg

Marie-Claire heeft een achtergrond in de mediawereld, waarbij ze onder andere jarenlange ervaring heeft opgedaan bij Endemol. In die jaren heeft ze een breed netwerk aan opdrachtgevers en cliënten opgebouwd.

Marleen Schreuders

Marleen heeft haar opleiding Hotel & Event Management afgerond aan de TIO Hogeschool in Utrecht. Haar passie om de belangen van de talenten zo goed als mogelijk te behartigen komt volledig tot zijn recht. ‘’Iedere dag is anders en dat maakt het nou juist zo leuk’’